Welkom op Colada.nl!
 

Sport

Onze sportafdeling

Op onze sportafdeling vindt u een uitgebreid assortiment sportschoenen, sportkleding en sportartikelen, geschikt voor de meest uitlopende sporten zoals hockey, voetbal, tennis, squash en badminton. Ook hebben wij een uitgebreide collectie badmode.
Heeft u de behoefte aan uitgebreidere productinformatie? Kijk dan op:
http://www.sport2000colada.nl!

Voor onze speciale wintersport-site: klik hier!

Sportschoenen

Iedere sport vraagt om goed sportmateriaal, afgestemd op de specifieke sport die beoefend wordt en dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Dit is niet alleen van belang voor het behalen van optimale sportieve prestaties maar ook voor het voorkomen van vervelende blessures.
Vaak onderschat men het belang van het juiste schoeisel. Laat u daarom goed voorlichten voordat u materiaal gaat aanschaffen.

In onze collectie sportschoenen vindt u o.a. een uitgebreid assortiment runningschoenen, tennisschoenen, voetbalschoenen en schoenen voor 'binnensporten' als volleybal, handbal en fitness.

Sportkleding

Onze collectie sportkleding mag omschreven worden als een trendy assortiment van kwaliteitsartikelen van de beste merken. Voor iedere sport hebben wij de meest geschikte kleding voorhanden. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor alle kleding van de Weerter Hockeyvereniging HVW.

In de winter vindt u bij ons een zeer uitgebreid assortiment wintersportkleding! Voor meer informatie, bezoek onze speciale wintersport-site!

Sportartikelen

Bij ons vindt u diverse sportartikelen, geschikt voor de meest uitlopende sporten zoals hockey, voetbal, tennis, squash en badminton.
Kijk voor een uitgebreid productoverzicht, online artikelinformatie en diverse aankooptips op onze Sport2000-website: http://www.sport2000colada.nl

Voor meer informatie over wintersportartikelen, bekijk onze speciale wintersport-site!

Bad- en strandmode

In de zomer maakt onze uitgebreide wintersportafdeling plaats voor een uitgekiend en trendy assortiment bad- en strandmode.
Kwaliteitsmerken als Speedo, Cyell, O`Neill, Adidas, Protest, Reef, Brunotti & Board Babes zijn ruim vertegenwoordigd in een uitgebreid assortiment bikini's en badpakken voor dames en shorts voor heren. Tevens zijn er diverse strand gerelateerde artikelen te vinden, waaronder duikbrillen en aanverwante artikelen.

Voor de fanatieke zwemsporters hebben we het gehele jaar door een speciaal assortiment zwemkleding voorhanden.

 

 

 

Adidas

 

Asics

 

Lotto

 

Nike

 

Puma

 

Speedo

 

 
Home Intro Schoenen Kleding Sport Contact