Welkom op Colada.nl!
 

Schoenen

Onze collectie schoenen

Onze collectie schoenen bestaat uit dames-, heren-, kinder- en sportschoenen. Meer informatie over sportschoenen kunt u vinden op onze 'sport'-pagina.

Damesschoenen

Ons assortiment schoenen bestaat voor een groot gedeelte uit damesschoenen. Voor elke vrouw is er een ruime keuze voorhanden, voor iedere stijl en iedere gelegenheid, voor zowel jong als oud.
Tevens vindt u bij ons diverse schoenen met losse inlegzolen zodat mensen die een eigen steunzool hebben deze eenvoudig kunnen gebruiken en kunnen genieten van een optimaal loopcomfort.

Merken die u o.a. bij ons kunt vinden: Gabor, Wolky, Mephisto, Ecco, Geox, Bjorn Borg, Ara, You Know , enz.

Herenschoenen

Op onze herenafdeling vindt u moderne en sportieve schoenen, maar ook geklede schoenen. Ongeacht uw leeftijd en kledingstijl, wij hebben zeker een passende schoen voor u, voor iedere gelegenheid!

Zo vindt u bij o.a. de volgende merken : Ecco, Van Lier, Mephisto, Australian, Timberland, enz.

Kinderschoenen

Op de afdeling kinderschoenen heeft u een ruime keuze aan diverse kinderschoenen. U wordt uiteraard geadviseerd door gediplomeerde verkoop(st)ers die de voeten van uw kinderen nauwkeurig kunnen meten op speciaal daarvoor gemaakte machines. Wanneer u bij ons schoenen koopt wordt de exacte maat in de computer bijgehouden zodat de groei van de kindervoet nauwlettend kan worden bijgehouden. Hierdoor kunnen wij u van eerlijk en gedegen advies voorzien bij het kopen van uw kinderschoenen.
Tevens kunnen wij de schoenen van uw kind aanpassen aan hun eigen voet. Na enkele weken controleren wij graag voor of de schoenen nog steeds goed passen. Deze na-controle is natuurlijk geheel kostenloos. Uiteraard maken wij ook steunzolen, op recept van uw arts.

In onze zaak vindt u o.a. de merken Shoesme, Brakkies, Jochie, Bjorn Borg, Converse, Gattino, Timberland, Bobell, Compagnucci, Geox, Teva, Lelly Kelly, enz.

 

 

 

Ecco

 

Gaastra

 

Geox

 

Lacoste

 

Quick

 

Van Lier

 

 
Home Intro Schoenen Kleding Sport Contact