Welkom op Colada.nl!
 

Introductie

Onze geschiedenis in het kort...

Het ontstond allemaal meer dan 50 jaar geleden, in een kleine ruimte aan de Molenstraat in Weert. Hier waren Dhr. G. Coolen en Mevr. B. Adams (de naam COLADA is van hun achternamen afgeleid) dagelijks bezig met de verkoop en reparatie van schoenen, zoals vele Weertenaren zich waarschijnlijk nog wel kunnen herinneren.

Beide waren afkomstig uit een groot gezin waar de handel in schoenen de dagelijkse bezigheid was. Door de vele trouwe klanten werd het pand aan de Molenstraat al snel te klein en uiteindelijk was de verhuizing naar een groter pand aan de Hoogstraat een feit.
Na vele verbouwingen ontstond er een complete speciaalzaak in schoenen en sportartikelen, voor jong en oud. De huidige generatie kinderen van de bovengenoemde personen zetten dit bedrijf al jaren voort en hebben het uit kunnen laten groeien tot een gerenommeerde zaak en een begrip in de regio.
Op dit moment biedt onze zaak u 400 vierkante meter winkelplezier, voor jong en oud, voor ieder wat wils.

Ons assortiment bestaat uit Dames-, Heren- en Kinderschoenen van de allerkleinste maat tot en met maat 50. Verder kunt u bij ons terecht voor sportartikelen voor o.a. hockey, voetbal, tennis, squash en badminton. Ook hebben wij een uitgebreide collectie badmode en verkopen wij casual- en vrijetijdskleding.
In de winterperiode kunt u bij ons terecht voor al uw
wintersportartikelen en het daarbij horende onderhoud.

Kortom, bij Colada kan iedereen terecht voor gedegen en eerlijk advies en het kopen van schoenen en sportartikelen in de ruimste zin van het woord.

 

 

 

Winkel vroeger

 

 
Home Intro Schoenen Kleding Sport Contact